Rijaliti programi su u posljednjih nekoliko godina itekako popularni u našem regionu pa nije nikakvo veliko čudo što je i velika publika jedva čekala finale rijalitija Parovi, u kojem je jedan od najzanimljivijih parova bila Milijana Bogdanović, 21-ogodišnja djevojka koja je u luksuznu vilu ušla sa svojih zaručnikom, Milojkom Božićem koji je od nje stariji čak 53 godine. Tokom cijelog rijalitija su njih dvoje privlačili veliku pažnju, pa su se vjerovatno nadali i pobjedi.

Ipak, Milojko je bio prvi koji je napustio luksuznu vilu, a s njim je izašla i Irma Sejranić. Milijana je ispratila svog vjerenika uz osmijeh, što je mnogima bilo jako čudno, ali ipak, ni ona nije puno duže ostala od njega, kako je odmah u sljedećem navratu proglašeno da je ona ta koja treba da napusti Parove. Kako god, ni Milojko nije bio tako divan kada je napustio vilu jer je prokomentarisao da je Milijana trebala da ispadne prije njega, ali je znao da će i on da ispadne među prvim takmičarima.

Podsjećamo, iako su njih dvoje bili uvjereni na početku da apsolutno niko i ništa ne mogu poljuljati njihovu vezu, prevarili su se oko toga, te su doživjeli brojne svađe uglavnom zbog Aleksandra Požgaja koji je na sve moguće načine pokušavao da zavede mladu Milijanu, koja mu ja za tim itekako davala povoda.

Kako god, ostaje da vidimo da li će Milijana i Milojko ostati zajedno i nakon rijalitija ili će ipak to planirano vjenčanje da se otkaže. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno
Loading..