Miljana Kulić je definitivno zaštitni znak Zadruge, a to svakako pokazuju i cifre koje ona dobije kod Željka Mitrovića. Dovoljan je podatak da vam kažemo da je samo za prošlu sezonu inkasirala skoro 250.000 evra. Međutim, saki puta se žali kako nema novaca, a to pre svega može da zahvali Zoli koji joj troši veliku količinu novca, ali i njena ovisnost o kocki i kasinu. 

Međutim, uspela je nekako da skucka nove i da napravi porodičnu kuću u Nišu, a njen mali sin Željko je danas već odrasli dečak, koji ima 5 godina, i koji je napravljen i rođen zapravo u naselju u Šimanovcima. Njega je također uvela pre par dana u zadrugu, a on  je imao po prvi puta susret sa svojim ocem Ivanom Marinkovićem, koji do sada nije hteo da zna za njega. 

Mnogi gledaoci itekako žale to dete, zbog majke kakvu ima, i u kakvom okruženju zapravo odrasta. O njemu se više brine njena sestra, kao i majka marija, ali je i ona sada ušla u rijaliti, da bi dokazala ćerci da ne može da bude sa Zolom i sa Bebicom u isto vreme. međutim, Miljana kao Miljana se ne može dozvati pameti, te želi da bude sa obojicom, pošto ih voli istim intenzitetom kao na početku. 

Međutim, sada nova vest, koja je definitivno potresla celu javnost. Naime, uveliko se šuška da je opet ostala u drugom stanju. Sada je opet imala odnos sa bebicom, a izgleda da im se potkraa i mala greška:”Ti ćeš da kažeš da smo imali šta smo imali i da se izvadio k*ndom i da pitaš da li smem da popijem pilulu za dan posle” – govorila je Miljana.

Preporučeno