Miljana Kulić je poznata kao osoba koja nije baš čista sa glavom i kao veliki egzibicionista a kada vidite njenu akciju u Zadruzi bit će vam sve jasno.

 

Miljaninu žestoku akciju možete pogledati OVDJE.

O KREVETU:

Krevet je komad namještaja koji se koristi kao mjesto za spavanje ili opuštanje.
Većina modernih kreveta se sastoji od mekog, jastučića na krevetu, dušeka koji se oslanja na čvrstu podlogu, često drvenu letvicu ili opružnu bazu. Mnogi kreveti imaju unutrašnju opružnu bazu sa oprugom, koja je velika kutija za dušek veličine drva i opruga koje pružaju dodatnu podršku i suspenziju za dušek.

Kreveti imaju sljedeće: madraci (naslon za glavu) i štep deke.Kupaonice nude ručni tuševi, bidei i sušila za kosu.Osim usluge stolovi, sobe za goste nude sljedeće: telefon s izravnom vanjskom linijom. Dok je većina kreveta pojedinačni madrac na fiksnom ramu, postoje i druge vrste, kao što je krevet od murfija, koji se presavija u zid, kauč na razvlačenje, koji se preklapa sa sofe, i krevet na kat, koji pruža dva madraca na dva. nivoa. Privremeni kreveti uključuju vazdušni madrac na napuhavanje i sklopivi krevetac. Neki od kreveta ne uključuju podstavljeni madrac ili okvir kreveta, kao što je mreža za ležanje, koja se smatra jednom od najudobnijih mjesta za odmor dok se njiše s jedne na drugu stranu.

Kreveti mogu imati uzglavlje za odmaranje, a mogu imati i bočne tračnice i noge (ili “podnožja”). Kreveti “samo uzglavljem” mogu sadržavati “vrećice prašine”, “suknju kreveta” ili “liste valance” kako bi se sakrili okvir kreveta. Za podupiranje glave, na vrh madraca obično se stavlja jastuk od mekog, podstavljenog materijala. Neki oblici pokrivača često se koriste za izolaciju spavača, često u plahtama, poplunu ili poplunu, koji se zajedno nazivaju posteljina. Posteljina je odvojivi dio kreveta koji se može skinuti, što omogućuje da se te komponente opere ili isuše.

Preporučeno
Loading..