Ovih dana su svi mediji u regionu pisali o svadbi jednog od najkontroverznijih parova u našem regionu. Naranvo, riječ je o Milojku Božiću i njegovoj partnerici koja je inače 53 godine mlađa od njega, Milijani Bogdanović. Njih dvoje su sve otkako su mediji prenijeli njihovu ljubavnu priču, bili itekako zanimljivi domaćoj publici, a ne može se reći da se po tom pitanju nešto posebno promijenilo u posljednje vrijeme.

Bili su dio i rijaliti programa “Parovi”, a iako su mnogi bili uvjereni da njihova veza neće izdržati sve izazove koji su bili postavljeni pred njih, oni su ipak u tome uspjeli. Ovih dana su se jedno drugome zakleli na vječnu ljubav pred zakonom, ali čini se da poslije vjenačanja nije baš sve tako idealno u njihovom domu.

Naime, navodno je Milijanu potreslo to što se njena porodica ipak nije pojavila na njenoj svadbi, iako su joj dali do znanja da to ne planiraju uraditi ako ona ostane sa Milojkom. Jedino je njena baka Dana, koja je inače samo četiri godine starija od Milojka došla na svadbu, kako se ona nikad nije željela protiviti volji svoje unuke. Milojko je očajan, prenose bolje informisani izvori, kako nikako ne zna kako da oraspoloži svoju nevjestu koju su njeni roditelji silno razočarali time što su ipak dopustili da ona na dan svog vjenčanja, koji je trebao da bude najljepši u njenom životu ipak ostane sada.

Šta vi mislite o ovome, koji je vaš komentar? Podijelite svoje mišljenje sa nama ispod našeg današnjeg članka, možda pronađete nekoga ko se slaže sa vama.