Jedan od najpopularnijih parova u našem regionu su bez ikakve sumnje Milojko Božić i njegova supruga, Milijana Bogdanović. Njih dvoje važe za izuzetno kontroverzan ljubavni, a sada već i bračni par, pa iz tog razloga nije više ni neko veliko čudo što se mediji stalno zanimaju za njihov privatni život i da stalno pišu o njima. Tako su svi morali i da prenesu i situaciju koja se dogodila između Milojka i Erinog unuka, Uroša koji je pokušao da poljubi Milijanu.

Naime, sukob između Milojka i Uroša počeo je još prije nekoliko dana kada je Uroš ometao Milojka i Milijanu dok su njih dvoje vodili razgovor o tome kako ga je ona navodno prevarila. Nakon toga su se provokacije, a kada mu je Milojko jednom prilikom poručio da slobodno proba poljubiti njegovu ženu ako smije to uraditi, Uroš se uopšte nije uplašio i uradio je to.

Milojku je odmah pao mrak na oči, te je Uroš dobio i šaku u glavu, te ga je Milojko itekako pošteno zavalio. Voditeljica Vendi se odmah prestrašila, te je program prebačen na reklame, a ona je naglasila da je to itekako ozbiljna situacija koju mogu sankcionisati.

Ipak, ako se pogleda sa realne situacije to je jedina reakcija koju ste i mogli očekivati u ovakvoj situaciji? Šta vi pak mislite o svemu tome? Pišite nam u komentarima i otkrijte nam pak šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji. Hvala što nas i dalje pratite iz dana u dan!

Preporučeno
Loading..