ODREĐENE SUKOBE SU IMALI MIKI ĐURIČIĆ I MINA VRBAŠKI, A PČELAR IZ KUPINOVA JE POZAJMIO NAVODNO NOVAC MINI DA BI ONA MOGLA DATI ZA LIJEČENJE SVOJE BAKE, POMENUTI NOVAC JE ISPOSTAVILO SE POTROŠILA NA KUPOVINU OPIJATA.

Starleta je kzalaa da je novac potrošila da bi se sa Mikijem drogirala, sve se to desilo nakon prve sezone rijalitija. Pored toga, Miki joj je ponudio u zamjenu novac za spolni odnos. Miki je Suzani Perović kazao da je Mina tražila novac navodno za liječenje bake, ali smatra da ga je ona slagala tu.

Kazao je da je posudio osam glava, ona ga je prevarila jer je od toga drogu kupila i rekao je da čak njena majka zvala, obje su bile u talu i obje su prevarantkinje. Istakao je da su pokvarene, a on se na njih sažalio da bi mogle baku izliječiti, na emocije su ga prevarile i izigrale.

Kazao je kako su još novca tražile, ali je on rekao da će on otići u bolnicu i sve to platiti, dok su Mina i njena majka sve to odbile. Ipak, Mina je drugačiju priču ispričala Petručiju, kojem je rekla da je sa Mikijem tri dana na salašu bila i žestoko su se drogirali skupa, ne traju joj pare, Miki laže, a ušao je u njenu sobu i pitao da imaju akciju za pet stotina eura.

Mina se navodno naljutila tu, spakirala i otišla, dodala je da niko nije imao novac da joj posudi, nego je njen ujak podigao kredit da bi platili liječenje za baku.

Preporučeno
Loading..