Svakoj ženi venčanje bi trebalo da bude jedan od najsrećnijih dana u životu, život nas često podseti koliko je nepredvid. Takvo iskustvo je doživela jedna žena po imenu Sintija Mezonev koja ima 35 godina, koja je 2015. godine objasnila šta joj se dogodilo. Ona je rekla da je u trenutku očaja bila u tolikom šoku da je svog izabranika pitala “Šališ li se?”. Međutim, on je nju ostavio ispred oltara, pred punom dvoranom, rodbinom, prijateljima i poznanicima.

Počinje ona svoju priču “Bilo je posle podne i trebalo je da se udam. Moja sestra mi je pomagala da se obučem i pitala me jesam li nervozna. Iskreno sam joj rekla da nisam. Bilo je još samo sat vremena do venčanja i ja sam bila sva u svojim snovima, na plaži na Havajima s muškarcem koji je moj najbolji prijatelj. Sećam se da je sestra prokomentarisala to što nisam nervozna: ‘Pa bi trebalo da budeš. On je super dečko’. Često sam se kasnije setila tih njenih reči.”

Potom je ona iskreno ispričala kako je preživela to što ju je verenik ostavio samo sat vrmena pred venčanje. Ovako glasi njena ispovest: Upoznala sam verenika pre dve godine na bejzbol utakmici, i bio je visok i sladak.
Živela sam u Torontu, a on je bio dva sata vožnje od mene,a li smo svejedno počeli da izlazimio. Nakon šest meseci me je zaprosio, dok smo bili na plaži i bio je zalazak sunca. Nisam smatrala da srljamo u brak ili da je on žurio s prosidbom, ljudi su znali da nam kažu kako smo savršen par. Mnogo smo oboje ambicioni i aktivni, a on se super slagao s mojom porodicom. Također, kupili smo i kućiu dok smo planirali venčanje.

Mi smo odlučili da se venčamo Havajima, a on se jako puno angažovao oko organizacije. Na dan venčanja stajali smo na prozorz hotela i zajedno gledali mesto na plaži gde je trebalo da se održi ceremonija. Nisam nikako bila nervozna dok sams se pripremala za venčanje, i dok sam oblačila haljinu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno