Amra Silajdžić i Edin džeko spadaju u jedan od najljepših i najskladnijih parova kada su u pitanju javne ličnosti iz Bosne i Hercegovine.
Naime, jučer je objavio kako oni obilježavaju Božić. Naime, na fotografiji se nalaze Amra i Edin skupa sa svojom djecom i vidi se da su prazničnoj atmosferi i oni dočekuju na taj način božićne praznike. Ta pojava je izazvala velike rekacije javnosti a mnogi su odmah osudili Amru i Edina.

Naime, fanovi su smatrali da Edin i Amra ne bi trebali da slave Božić a u komentarima se povodom toga ostvarila nova žustra rasprava da li je proslava okej ili ne.

Međutim Amra je riješila da hejterima odgovori žustro i tako je odgovorila poruku hejterima. Amra je istakla da oni ne slave Božić te da vole tradiciju kićenja jelke i paketiće. Istakla je da oni samo šire ljubav i da tome uče svoju djecu.

Inače, Amra je popularna manekenka i model i jedna od najljepših Bosanki dok je Edin Džeko najbolji bosanskohercegovački fudbaler svih vremena. Edin je ostvario strašnu karijeru i igrao je u nekim od najvećih evropskih  klubova a trenutno je odlučio da se skrasi u Romi. Edin je također poznat u Njemačkoj gdje je vjerovatno ostavio i najveći trag igrajući za Wolfsburg.

Naime, svi se sjećaju njegove paklene suradnje sa Brazilcem Grafiteom i kolegom iz reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem.

Amra je dugo vremena bila u Americi i poznata je kao jedna od najuspješnijih modela sa ovih prostora.

Šta vi kažete na to što su Amra i Edin obilježili Božić?

Preporučeno
Loading..