Milica Pavlović je jedna od najpopularnijih mladih pjevačica i ona svoje zadovoljstvo ne krije da je zadovoljna svojim novim albumom.. Ona je u Zvezdama Granda predstavila svoj novi hit Hej, ženo a ona je svojim nastupom doslovno zapalila publiku.

Pogledajte njen nastup i kako e Saša Popović ponašao za vrijeme njenog nastupa:

O koncertima:

Dok je prijem na neke koncerte besplatan, uobičajena je praksa da se za koncerte naplaćuje prodajom ulaznica. Prije dolaska rekordne muzike i mehaničkih autorskih naknada početkom 20. stoljeća, koncerti su bili primarni izvor prihoda za glazbenike. Prihod od prodaje karata obično se odnosi na izvođače, producente, prostorije, organizatore i brokera. U slučaju koncerata za beneficije, dio profita često ide ka dobrotvornoj organizaciji.

Dodatni prihodi često se dobijaju i kroz koncertno oglašavanje, od besplatnih lokalnih koncerata za lokalna sponzorstva do sponzorstava od korporacija tokom velikih tura, npr. 2009 “Vans” Warped Tour predstavljen od strane AT & T “. I Vans i AT & T bi platili značajne sume da bi njihova imena kompanija uključila u prvi red svih marketinških materijala za Warped Tour.

Koncesije i roba se često prodaju tokom i nakon koncerata; često u slučaju bivšeg, i od strane izvođača ili umjetnika u slučaju potonjeg.

Od 2017. godine, italijanski pjevač Vasco Rossi drži rekord za najveću posjećenost koncerta s ukupno 220.000 prodatih karata za svoj nastup u Enzo Ferrari Parku, Modena, Italija 1. srpnja 2017.  Rekord je ranije održao koncert Paula McCartneya iz 1990. godine sa platom od 185.000 gledalaca na stadionu Maracana u Rio de Janeiru. Rod Stewart takođe ima rekord za najveće prisustvo na besplatnom koncertu, sa procenjenom publikom od 3,5 miliona tokom koncerta u Novoj godini 1994. na plaži Copacabana u Rio de Janeiru.

Preporučeno
Loading..