Moj jadni i jedini sin je morao da oženi 10 godina stariju ženturaču jer ga je ona jednom prevarila i stala je trudna sa njim. On jadnik ima samo 19 godina, a ona ga je zavela samo kako bi se uvalila u naše bokatstvo. Ne mogu vam opisati koliko je mrzim, ne volim je još od prvog dana, ali je nažalost moram da trpim. Jedva sam čekala da se ona porodi, i da uradim test očinstva, i da mom sinu pokažem da ga je prevarila i da ona nije prava žena za njega.

Jedva sam čekala da je otjeramo iz naše kuće kao pseto sa nešeg imanja, kako nju tako i njeno dijete. Nakon što se porodila prije mjesec dana, u ponedjeljak sam odnijela jedan uzorak na DNK analizu. Jedva sam čekala da dobijem otkaz. Danas sam konačno dobila izvještaj gdje pipe da moj sin zapravo jeste biološki otac tog djeteta. Ne mogu vam opisati koliko sam razočarana. Mjeseci i mjeseci nadanja i čekanja da će se sve ovo riješiti onako kako sam zamišljala su pali u vodu. Ne znam šta dalje da radim, na koji način da je maknem iz naše kuće.

 

Sudeći prema tome, ona je sve to fino smislila kako da se uvali u porodicu. Kako samo mrzim tu staru beštiju. Uradila bi sve samo da je se više riješim, jer znam da ona nije prava žena za mog sina. Znam da on može puno bolje, i zaslužuje da bude s nekim koga voli i poštuje, a ne sa ovom beštijom.

Preporučeno