Moj suprug mi je u petak javio da će taj vikend morat da provede na nekom službenom putu, i to odjednom. Rekao mi je da ide u Zagreb i da se neće vraćati za vikend. Nije mu bilo prvi put tako da sam mu poslala samo pusu i poželjela mu sretan put. U nedjelju mi se javio i rekao mi je da vjervatno zbog nekih problema neće doći sve do srijede. Kako mi je to rekao shvatila sam da ću naredna 3 dana biti sama sa jednogodišnjom bebom u stanu i baš mi se smučilo sve.

Tad asam odlučila da posjetim svoju sestru koja živi nekih tridesetak kilometara od mene. Spremila sam fino kćerku, i krenula prema njoj. Ništa joj nisam javljala da dolazim jer sam htjela da je iznenadim. Kada sam došla, pozvonila sam joj na zvono. Neuobičajno dugo sam je čekala da otvori vrata, ali poslije minut dva se pojavila na vratima. Bila je sva čudna i zabrinuta kada me je vidjela. Podzdravile smo se i tada sam krenula da uđem unutra, a ona mi reče da sada i nije baš najbolji trenutak da me primi kod sebe jer je trenutno kod nje njen šef, odnosno ljubavnik.

Muž joj radi u Njemačkoj, a po prirodi je uvijek bila vragolasta. Nisam navaljivala, samo sam se okrenula i pošla nazad kući. Kada sam se vratila, bebu sam stavila da spava. Ja se nešto dosađujem ne znam šta da radim, i kontam nešto, možda ne bi bilo loše da i ja sebi nađem kakvu zanimaciju u vidu nekog zgodnog muškarca, da malo ubijem dosadu.

Preporučeno