Ovog puta u emisiji In Magazin koju vodi Sanja Marinković gostovala je Simonida Milojković.

Ona je ovog puta govorila o razvodu, a ono što je iznijela kao svoj stav na tu temu se nimalo nije dopalo voditelji, pa je odmah reagovala.

“Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz ‘second hand’ prodavnice”, započela je Simonida svoje izlaganje, a onda je Sanja Marinković koja je isto tako nedavno priznala da je okončala svoj brak, odmah se pobunila.

“To nije lijepo nimalo, kako to? Ko sebe doživljava na taj način?”, pričala je voditeljka.

“Svi smo već polovni, iznošeni, negdje je nešto pocijepano, fali ti neko dugme negdje, a očekuješ da partner bude savršen… Pa, ne može tako, brate mili!”, objasnila je Simonida, što je zaprepastilo Sanju.

“Molim te, napusti ovu emisiju! Ti si izgleda promašila emisiju… Šalim se”, našalila se Sanja, koja je nakon toga pružila priliku Simonidi da dovrši svoju misao i objasni zbog čega ima baš takav stav.

“Ne, stvarno treba da budemo realne sve. Očekujemo da naš partner bude savršen u svemu, a ni same nismo savršene”, priznaje Simonida u emisiji “Magazin IN”.

Nakon toga je dodala da se veliki broj žena sa njom slaže, ali ne žele da priznaju sebi takvo nešto. Svako je za sebe najbolji, ali ipak, koliko god se trudili, niko nije savršen.

Preporučeno