Nakon što je odnijela pobjedu u drugoj sezoni rijaliti programa Zadruga, Luna Đogani ne prestaje da plijeni pažnju javnosti gdje god da se pojavi. Osim što o njoj stalno pišu mediji, isto tako je njena popularnost došla do te mjere da je sada svi na ulici prepoznaju, te je često njeni fanovi i gledatelji rijalitija zaustavljaju kako bi se uslikali sa mladom pobjednicom Zadruge, te kako bi imali priliku da popričaju nakratko s njom.

Ona je uvijek zainteresirana za interakciju sa njima, a nedavno je na svojim društvenim mrežama podijelila svoj video gdje je otkrila ko je uspio da osvoji titulu njenog najslađeg fana kada su se sreli, a on je odmah počeo moliti da budu zajedno. Riječ je o dječaku kojeg svi znate, mlada Pinkova zvezdica, Ljuba Stanković koji je izgleda naprosto opčinjen Lunom, te je uvjeren da će ona da mu bude djevojka kasnije.

Ova cijela situacija je Luni bila itekako simpatična, pa je odlučila da sa svima na društvenim mrežama podijeli kako je mali Ljuba već jedan veliki šmeker, te da je pokušao da osvoji Lunu čim ju je ugledao. Pogledajte u nastavku video prilog gdje ćete imati priliku da čujete šta joj je to on poručio.

Komentari na društvenim mrežama su dolazili sa svih strana, kako je i mali Ljuba itekako omiljen među publikom. Svi su komentarisali koliko je samo simpatičan kada je ovako ushićen i sretan samo zato što je imao priliku da porazgovara sa Lunom, koja je očigledno uspjela da ukrade njegovo srce. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno
Loading..