Dragan Kojić keba je definitivno jedan od najdugovečnijih pevača na srpskoj estaradi. “Srce piše suzama” je hit, koji se pojavio sredinom 80 godina prošloga veka, a ona mu je odškrinula vrata estrade na najbolji mogući način. On je jako brzo upoznao svoju današnju suprugu olju, iako je bio veliki miljenik žena u to vreme, on je odlučio da se smiri i da stane na ludi kamen. 

Oni danas imaju dvoje dece, sina Igora, koji se nedavno razveo od Severine, a taj brak je stalno se povlačio po medijima, i ne čudi onda što je tako i završio. Nataša je također krenula očevim stopama, ali jednostavno niej išlo, i ona se preselila u Ameriku, a pošto tamo ima nameru da ostane,a nema zeleni karton odlučila je da aplicira kao gej osoba, te bi na taj način definitivno mogla da se zadrži u Americi. 

Ima jako posećen Instagram nalog, a radi i kao model, tako da lepo zarađuje prema Kebinim rečima, koji ju je video pred Novu godinu, pošto je imao veliku američku turneju, a jedan od gradova u kojima je nastupao bio je i Los Anđeles. Keba se danas mora paziti, jer ima jako puno problema sa srcem. a 2013 godine mu je dijagnostikovana angina pektoris:”Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izmegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo.

Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom – rekao je za “Svet” izvor blizak muzičaru.

Preporučeno