Postoje žene koje tačno znaju šta hoćee i kako će to dobiti. Njihovo samopouzdanje, hrabrost, inteligencija i čak pomalo superiorni stav “mnogim ljudima utjeruje strah u kosti”. Evo i o kojim damama se radi.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju izuzetno jaku volju i nemaju dlaku na jeziku. Kad ih čovjek pita, ” da li možda nešto nije u redu?” dobiće brutalno iskren odgovor. Jednostavno su takve i ne daju na sebe nikada, čak onda i kada znaju da nisu u pravu. Tjerat će svoje sve do kraja pa makar bilo i pograšno.

Blizanci

Osjetili ste tišinu u društvu žene rođene u znaku Blizanca? To je naprosto nemoguće, jer one obožavaju diskusije, a najviše one koje su jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, najviše plaši muškarce. Nekada nisu ni svjesne svoje moći, pa im ona s vremena na vrijeme izmakne kontroli te na taj način može da uplaše muškarca.

Škorpija

Mačo muškarac nema šanse kod žena koje su rođene u znaku Škorpije. Ona će u jednom pogledu izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će započeti raspravu s njom, jer ona u rukavu ima snažne i nepobitne argumente. Neki ih smatraju pravim ženama zmajevima. Neosporive su i uvijek znaju šta rade, i nikada ne daju na sebe. Ponekad čak i srljaju jer izgore u želji da sve bude po njihovom, ne sagledavajući neke posljedice koje bi mogle da budu fatalne po njih.

Preporučeno