Povodom proslave 60. jubilarnog rođendana Ane Bekute, pjevačica je odlučila da okupi sve svoje prijatelje i kolege kako bi zajedno sa njom i sa članovima njene porodice obilježili ovaj posebni datum. Na njenoj proslavi su se našle brojne slavne ličnosti, uključujući i njene kolege iz stručnog žirija iz takmičenja „Zvezde Granda“ sa kojima stalno surađuje, pa su se svi tako i zbližili.

Svi su primjetili da su Jelena Karleuša, Milica Todorović i Milica Pavlović bile tandem večeri, pa su se one pobrinule da i svi ostali budu u jednako dobrom raspoloženju. Ipak, jedan od najveselijih zvanica ove večeri je u svakom slučaju bio i Anin izabranik, Milution Mrkonjić, koji se potrudio da Ani u svakom slučaju ovaj dan ostane u lijepom sjećanju. On je za svoju partnericu izabrao i jedan poklon koji se njoj itekako dopao, pa je odlučila da ga odmah pronosa na svojoj zabavi.

Naime, Milutin je ovom prilikom za Anu izabrao skupocjenu ogrlicu i narukvicu, a preporučuje se da je za to platio nekih 2700 eura. Očigledno je da na Ani nema namjeru da štedi, a to je u svakom slučaju na ovaj način i dokazao. Ani se poklon dopao, a u nastavku i vi možete da pogledate kako je to stojalo na njoj.

Svi su se odlično zabavili, a kasnije su na društvenim mrežama osvanule i brojne fotografije, a najviše ih je objavila Jelena Karleuša, koja inače voli da takve trenutke dijeli sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.