Je i njegova supruga Ksue, su se upoznali i zaljubili 2011. godine u Čengduu i sada imaju kćerke blizankinje, ali su se njihovi putevi sasvim slučajnu ukrstili u julu 2000. godine kada su u isto vrijeme posjetili Trg četvrtog maja u primorskom gradu Kingdao.

Pvaj bračni par iz Kine je saznao da su se nesvjesno sreli prije skoro dvadeset godina, i to zahvaljujući staroj slici koja je skrivena u njihovom porodičnom albumu. Kažu da je njihova veza oduvijek bila zapisana u zvijezdama, nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od prije dvadeset godina, kada se još uvijek nisu ni upoznali.

Ova fotografija prikazuje mladu Ksue u bijeloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kazuje kako ga je odmah prepoznala na slici, zbog toga što i on ima svoju koja je nastala istog dana na potpuno istom mjestu.

– Kad sam vidio tu njenu fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po cijelom tijelu. Ovo je bila moja poza za fotkanje – kazao je on za “Sina News” i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

Iako je zaista veliki broj priča koji nas ostavljaju bez daha, zbog toga što su pogotovo ovakve priče jako rijetke. Na neki način, svi oni ljudi koji ne vjeruju u sudbinu trebali bi malo češće da čitaju ovakve priče, koje zaista dovode do toga da se čovjek malo zamisli.

Preporučeno