Na početku ove godine, jedan od skandala koji su privukli najviše pažnje u našem regionu bila je vijest da je popularna pjevačica Jelena Karleuša imala aferu sa bivšim bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom. Kako je pjevačica te vijesti demantovala, ubrzo su se pojavile njene eksplicitne fotografije koje je navodno objavio fudbaler, a koje su imale za cilj da unište njenu reputaciju kod publike.

Jelena je odmah demantovala da je ona na tim slikama, a nakon toga je objavila rat svim medijima koji su dijelili lažne informacije. Kako god, na njenom udaru se našao i Ognjen Vranješ, protiv kojeg je podigla brojne optužbe. Ipak, tu problemi nisu stali za Ognjena, koji je nakon toga ostao bez mjesta u bivšem klubu i u reprezentaciji, a to je uništilo i njegov brak.

Naime, ovih dana su se konačno razveli Ognjen Vranješ i njegova supruga Danijela, a odlučili su da zbog djeteta ostanu u korektnom odnosu. Njihova zajednica je ionako sve vrijeme bila izuzetno turbulenta, ali odlučili su da barem na kraju stave tačku na dostojanstven način. Dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od čak tri hiljade eura svakog mjeseca sve dok njihova kćerka ne napuni 19 godina.

Kao i svim teškim trenucima koji su ga dosad zadesili, kako na terenu, tako i u stvarnom životu, Ognjen je i ovaj put imao podršku svoje porodice, a najviše svog brata Stojana, a o tome su svi mediji pisali već više puta. Šta vi inače mislite o ovom fudbaleru, da li ga simpatišete?

Preporučeno
Loading..