Cijeli region je u posljednjih nekoliko dana u šoku ostao nakon vijesti da je mladu manekenku i bivšu Miss Europe, pobijedila teška bolest, pa je tako misica preminula u 33. godini života. Iza nje su ostali brojni prijatelji i članovi porodice koji su naprosto bili šokirani svime što se izdešavalo u posljednjih nekoliko dana. Obavljen je i posljednji ispraćaj lijepe Dijane, a svi su primjetili i Radu Manojlović koja je došla kako bi ispratila svoju prijateljicu.

Ipak, sahrana je bila zaista potresna, pa je tako i popularnoj pjevačici od tuge i bola koji je sve to prouzrokovalo na kraju i pozlilo. Sa njom je bila i Aleksandra Prijović, koja je također došla kako bi odala počast Dijani i njenoj uspomeni, te izrazila saučešće porodici i prijateljima, te se njih dvije nisu odvajale sve vrijeme, a čak i kad je Rada izgubila svijest, Aleksandra je bila prva među svima koja joj je pokušala da pomogne. Na svu sreću, ubrzo je došla sebi i nije bilo ozbiljnijih posljedica.

Svi se slažu da je tragična smrt mlade Dijane zaista nešto što će u životu njene porodice i prijatelja ostaviti ogromnu prazninu, kako niko nikad neće moći da nadomjesti njen šarm i njenu harizmu kojom je sve osvajala, bez obzira na to gdje bi se pojavila.

Do kraja se hrabro borila i njen duh se nije predao sve dok ju sopstveno tijelo nije izdalo. Ostat će zauvijek u sjećanju kao izuzetno jaka i hrabra žena, koja je pokazala kako se lavovski bori za svoj život.

Preporučeno
Loading..