Izgleda da u naše krajeve ljeto i ljepše vrijeme još nisu stigli, ali ipak, svi se nadaju da će što prije moći da ostave zimske jakne kod kuće i da uskoče u neke laganije outfite za sunčano vrijeme.

S takvim vremenskim prilikama, većina pripadnica ženskog spola počinje da nosi i ljetnu obuću, koja jako često zna da bude i otvorena, pa se tako javljaju novi „problemi“ za njih. Naime, tokom zime većina njih naprosto zanemari njegu svojih stopala, pa nije rijetka pojava da pete tokom zime postanu ispucale i grube, što zaista izgleda ružno kad se vidi sa strane.

Kako god, ako  se i vi mučite sa ovakvim problemima, obradovat će vas to što vam u našem današnjem članku donosimo rješenje za koje nećete morati izdvojiti nikakve velike svote novca, a opet, garantujemo vam da će vas rezultati naprosto oboriti s nogu. Sve što vam treba za ovaj trik jeste jedan veći, svježi limun.

Limun treba da bude dovoljno velik da pokrije vašu petu, a ono što treba da uradite jeste da ga presiječete na pola, te da onda limunovu koru ostavite da odstoji na vašoj peti najmanje nekih sat vremena, ali činjenica je da što duže ostane, da će kasnije rezultati da budu bolji.

Većina žena koje praktikuju ovaj trik uglavnom limunovu koru na svojoj peti fiksiraju i drže preko noći, a već ujutru će vaša koža da bude puno mekša, a naravno, tretman možete ponavljati po potrebi i štaviše poželjno je da ostanete uporni, kako bi rezultati na kraju bili još bolji.

female feet and hands
Preporučeno
Loading..