Svi smo različiti, a današnji test će da vam otkrije mnogo o vama na temelju toga kako sjedite kada ste gost u nečijem domu.

Ne shvatajte ovaj test previše ozbiljno zbog toga što bi trebao biti samo zabava.

1. Uspavani avanturist
Vi ste elegantna, a opet jako otvorena osoba, ali ne biste trebali piti ništa drugo osim kafe ili čaka kada ste u gostima inače biste mogli završiti u istom položaju, ali možda na lusteru.

2. Verbalni manijak
Vi ste emocionalna osoba, koja voli život, zbog čega i drugi vole biti u vašem društvu. Možda će vam biti teško da prestanete razgovarati, zbog toga vam uvijek poslužuju više hrane kako biste mogli biti u tičini, pa bar i na kratko.

3. Zen osoba
Vi konzumirate samo zdravu hranu i jogy pozu, sve vam je divno, kazujete polako i ne paničite nikada.

4. Vlasnica zemlje pune igračaka
Vi dominirate i imate moć, i to uglavnom preko natrpanih igračaka.

5. Mašina u pokretu
Vi ste jedna neobična osoba. Toliko neobična da mnoge ljude šokira vaše ponašanje. Vi ste uvijek vitki, zbog toga ćete se složiti da je teško jesti u ovom položaju.

6. Stranački život
Vi ste jako društvena osoba. Volite imati duge razgovore. Zbog toga volite posjećivati druge ljude i boraviti kod njih, i to na mjesec ili dva.

7. Gospođa komforna zona
Vi ste introvert koji se osjeća pomalo nespretno kada je u pitanju velika grupa ljudi. Glava vam prestaje raditi kad ste po ovakvim stresom, ali što se tiče jela, uvijek možete jesti.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno