Rijaliti učesnica Nadežda Biljić je nedavno bila u centru medijske pozornosti nakon što je dobila batine od svog partnera Tome Panića, zbog čega je bila i potresena, ali je njen partner uspio itekako da ozlijedi, pa je morala da reaguje i hitna pomoć, ali i policija. Doživjela je traumu koja se lako ne zaboravlja, ali izgleda da je ovih dana saznala nešto što je od nje napravilo najsretniju ženu na svijetu.

Naime, Nadežda je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podijelila vijesti sa svim svojim pratiteljima da je u drugom stanju, a slikala je i test za trudnoću i objavila. Javila je i svom partneru, doduše preko njegove mame, kako on ima i dalje zabranu da kontaktira ili da se približi Nadeždi. Ona sada ima želju da sve bude ponovo normalno, te je otkrila da će se vidjeti čim istekne Tomina zabrana.

I Toma se oglasio na svojim društvenim mrežama, te je otkrio da je i on saznao sretne vijesti i da se nada da će Bog da joj podari da joj se ispuni njena najveća životna želja, a ništa manje i njegova. U nastavku možete da pročitate šta je to sve Toma izjavio ovom prilikom, na objavi za svoje fanove.

Kako god, činjenica je da dok ne prođe tih trideset dana koje zakon nalaže u njihovom slučaju, da će imati vremena da oboje razmisle koji će biti njihov sljedeći korak kada je u pitanju njihova veza, a uskoro i njihova porodica, kada stigne novi član na svijet. Šta vi mislite o svemu ovome?