Svako od nas priča o dnevnoj sobi, a ovaj “ćošak” uvijek zaboravljamo.

Feng šui smatra uglove jako moćnim, u njima se zadržava cijela energija, tačnije či. Energija može da bude jača ili može da bude slabija ili čak stajaća, pa je na vama da je aktivirate uz primjenu svih feng šui principa.

Ukoliko želite da privučete novac u vašu kuću, već znate koji je najvažniji dio stana i šta bi sve u njega trebalo da stavite, ali ovaj dio vjerovatno zanemarujete zbog toga što niste znali da je toliko važan, a jeste i to morate znati.

Stanite na vrata svog doma, kao da trenutno ulazite u njega. Ugao koji vidite pred sobom, a koji je najbliži vratima i nalazi se dijagonalno od njih je ugao na koji bi posebno trebalo da se obrati pažnja. Najvjerovatnije pričamo o predsoblju pa najprije pripazite da ne pravite grešku zbog koje vam novac odlazi ili “bježi” u toj prostoriji.

U ovaj ugao stavite nešto ljubičasto, jer ova boja moćno privlači izobilje ili biljku u saksiji. Njen napredak i rast su moćni simboli za privlačenje novca, a možete pročitati i koje biljke tačno privlače novac.

Za sam kraj, ukoliko je to moguće, u taj isti ugao stavite nešto što je vezano za vodu, pa makar to bila i slika na zidu ili kristal citrin, koji je jedan od najmoćnijih kada su u pitanju kristali koji privlače novac.

Preporučeno