Svako od nas zaslužuje odnose koji nas ispunjavaju, uzbudljivi i zdravi su i pomažu nam da rastemo u svakom smislu te riječi.

Nemojte se zadovoljavati vezama ako vam ništa ne daju i sve morate da sami napravite.

Ovo su tri horoskopska znaka koji se skoro nikad ne trude u vezama ili u braku.

Ovan
Muškarac u znaku Ovna se s vama viđa samo onda kada njemu odgovara. Sve dok vi tražite mjesti, izvršite rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će da provodi vrijeme s vama. Ukoliko nešto ili neko bolji naiđe na njegovom putu, jako lako vam nestane iz života kao da ga tu nije ikad ni bilo. Sebi je on najvažniji i sebe uvijek stavlja na prvo mjesto.

Bik
Ukoliko ga vi pozovete na događaj kao što su predstave, ples ili koncerti, on će ići, ali će se sve vrijeme dok je tu žaliti na to. Poslije se ponaša isto kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natjera da radite stvari koje on nije želio. Često svojim ponšanjem dovede partnericu do togad a se zapita bi li se bolje provela u društvu prijatelja ili čak potpuno sama.

Lav
On nikada neće prvi reći volim te i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili da pokaže neku naklonost. Ne želi izgledati loše pa će odgovoriti onda kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što ustvari duboko osjeća. Ukoliko vi nikada ne spomenete riječ ljubav, neće je ni on spomenuti. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je u pitanju intimnost, zbog toga što on uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

Preporučeno