Svaka osoba na ovom svijetu zaslužuje odnose koji je ispunjavaju jer su ti odnosi zdravi i uzbudljivi i pomažu nam u rastu.

Ne zadovoljavajte se vezom ukoliko vam ništa ne daje i vi sve morate sami napraviti. Ova slijedeća tri horoskopska znaka koji se gotovo nikad ne trude u vezama ili u braku.

Ovan
Oni vas viđaju samo kad njima to odgovara. Sve dok vi birate mjesto, izvršavate rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vrijeme s vama. Ukoliko nešto ili neko bolji naiđe, vrlo lako nestane iz vašeg života kao da ga tu nije ikada i bilo. Sebi je on najvažniji i sebe uvijek stavlja na prvo mjesto.

Bik
Ukoliko ga pozovete na događaje kao što je predstava, ples ili koncert, on će ići, ali će se sve vrijeme on žaliti na to. Poslije se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natjera da radite stvari koje ustvari on želi. On često svojim ponašanjem dovede partnericu do toga da se zapita bi li se bolje provela u društvu prijatelja pa čak i sama.

Lav
Lavovi nikada prvi neće reći “volim te” i nikad neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili da pokaže naklonost. Ne želi da izgleda loše pa će odgovoiti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što ustvari duboko osjeća. Ukoliko vi nikada ne spomenete riječ “ljubav”, vjerujte da je neće spomenuti ni on. Čini se da je propustio lekciju o uzimanju i davanju kada je o intimnosti riječ, zbog toga što uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

Preporučeno