U susret 2021. godini možemo da se radujemo velikom broju novih sretnih dana, tako bar kažu astreolozi koji navode kako će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće.

Mi samo za vas otkrivamo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak.

Ovan, najsretniji dan je 24. mart 2021.
Kad se planeta ljubavi, a to je Venera poravna sa Sunce, tada nas očekuje magija romantike i uzbuđenja zbog novog početka. U ovom danu ostvari će se želja o kojoj je Ovan oduijek sanjao, posebno ako je u pitanju ljubav. Sunce i Venera u ovom periodu će boraviti u vašem znaku, pa vas očekuje privatno romantično putovanje i velika šansa da ponovo osjetite leptiriće u stomaku.

Bik, najsretniji dan je 17. januar 2021.
Planeta promjena putuje kroz vaš znak sve do 2021. a to je Uran i donosi vam inspiraciju i buđenje. U mjesecu januaru kvadrat između Urana i Jupitera donijet će vam lijep preokret u profesinalnom životu. Pojačava se vaša ambicija i motivacija, ali morate da budete strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci, najsretniji dan je 31. maja 2021.
U astrologiji Sjeverni mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31. maja će se formirati konjukcija sa Suncem koje je u ovom trenutku u znaku Blizanaca. Donijet će vam sapomouzdanje i sreću, ali će vas podstaći i da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

Rak, najsretniji dan je 23. juni 2021.
Trigon između Sunca i Jupitera u vašem znaku donosi vam poseban podsticaj sreće. Ovo je najharmoničniji aspekat za vaš znak i bit ćete puni nade i optimizma. U istom danu će se trigon Neptuna i Venere, pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će da podstakne da maštate i otvorite se za ljubav.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno