Kristina Kija Kockar je trenutno jedna od najpopularnijih javnih ličnosti u Srbiji. Ona je ovih dana u svome domu u Beogradu organizovala večeru za svoje prijatelje a na Instagramu se i pohvalila svojim domaćinskim sposobnostima. Međutim, osim prijateljica na toj večeri je bio i njen suprug bivši Slobodan Radanović a u prilog tome idu i neke fotogrfije koje to potvrđuju.
Naime na ovoj fotografiji se vide Slobine patike pa su fanovi utvrdili da je riječ o Slobi.

Međutim, dodatna misterija se u svemu javila jer je evidentno da njih dvoje provode previše vremena skupa pa se pojavila teorija da su njih dvoje sve dobro odglumili u rijalitiju kako bi odnijeli pobjedu u Zadruzi, skrenuli pažnju medija i dobro se okoristili svime.

O BEOGRADU:

Beograd je glavni grad Srbije. Nalazi se na ušću Save u Dunav, gde se Panonska nizina susreće sa Balkanom. Gradsko područje grada Beograda ima 1,23 miliona stanovnika, dok u administrativnim granicama živi oko 1,7 miliona ljudi.

Jedna od najvažnijih praistorijskih kultura Evrope, vinčanska kultura, razvila se u okviru Beogradskog područja u 6. milenijumu pre nove ere. U antici su trako-dakani živjeli u regiji i nakon 279. pne Kelti su osvojili grad, nazvavši ga Singidun. Osvojili su ga Rimljani za vrijeme vladavine Augusta, a sredinom 2. stoljeća dodijelio mu je gradska prava. Naselili su je Sloveni u 520-im godinama, a nekoliko puta su se mijenjali između Vizantijskog carstva, Francuskog carstva, Bugarskog carstva i Kraljevine Mađarske prije nego što je postao glavni grad srpskog kralja Stjepana Dragutina (1282-1316). Godine 1521. Beograd je osvojio Osmansko carstvo i postao sedište smederevskog sandžaka.  Često je prolazio od otomanske do habsburške vladavine, što je dovelo do uništenja većeg dijela grada za vrijeme austro-osmanskih ratova. Beograd je ponovo postao glavni grad Srbije 1841. godine. Severni Beograd ostao je najjužniji habsburški položaj sve do 1918. godine, kada je grad ponovo ujedinjen. Kao strateška lokacija, grad se borio u 115 ratova i srušio 44 puta. Beograd je bio glavni grad Jugoslavije od njenog nastanka 1918. do raspada 2006. godine.

Preporučeno
Loading..