Ovih dana je jedna od glavnih tema u regionu činjenica da su pjevačica Anabela Atijas i njen suprug, Andrej odlučilii da nakon sedam godina zajedničkog života stave tačku na svoj brak, pa su se tako razveli još prije dvije sedmice. pjevačica inače iz ovog braka ima kćerku Blankicu koju je dobila sa Andrejem, te je priznala da zna da će ona da ih spaja i da će zbog nje ostati u korektnom odnosu.

U posljednje dvije godine izdešavalo im se puno stvari preko kojih nisu moglida pređu, pa su na kraju zajedno odlučili da je za njih dvoje pak najbolje da se razvedu. Otkrila je da su na tu odluku utjecala i Luna sa svojim učešćima u rijaliti programima, što je sve šokiralo. Kako god, Andreju je žao što su se morali razvesti, kako i dalje obožava Anabelu i zna da će njih dvoje zauvijek da ostanu prijatelji.

Luna kaže da svaku odluku svoje majke namjerava beskrajno da poštuje i da je podržava u svemu, a posebno se to odnosi na sve odluke koje će kasnije njenoj majci donijeti sreću u životu. Bivši par je naveo da su se sporazumno razveli, te da će Anabela biti ta koja će imati potpuno starateljstvo nad njihovom kćerkom.

Kako god, i njihova ljubavna priča je doživjela svoj krah, iako su oboje mislili da će to potrajati vječno. Kako god, rado bismo čuli šta vi mislite o cijeloj ovoj priči, te da li smatrate da su mogli preći preko svih nesuglasica, samo da su se oko toga više potrudili? Pišite nam u komentarima šta vi mislite o svemu tome, kako bismo rado čuli i vaše mišljenje o ovoj temi.

Preporučeno
Loading..