Ova godina je zaista bila burna za popularnu pjevačicu Jelenu Karleušu, a ne sumnjamo da je ubjedljivo najgore od svega bilo to što je izgubila svoju najveću podršku u životu, svoju majku, Divnu Karleušu. Taj gubitak joj je užasno teško pao, to je svima bilo jasno, te iako se ona poslije par mjeseci vratila svom poslu, te je polako počela ponovo i da nastupa, svima je jasno da će proći još dugo vremena prije nego će Jelena postati ona stara.

Jako često ima običaj da objavi fotografije svoje preminule majke, a to je uradila i nedavno, samo što je ovaj put objavila sliku gdje su Duško Tošić, Jelenin suprug i njena majka sjedili zagrljeni. Bez ikakve sumnje je da je ova fotografija ostala jedna od Jeleninih najdražih uspomena, kako su obje osobe koje su joj toliko pomagale u životu na istom mjestu.

Duško je poslije Divnine smrti dugo vremena izbivao iz svog kluba i bio oslobođen obaveza u klubu, kako bi mogao da bude sa svojom djecom i sa svojom suprugom, kojoj je njegova podrška bila jako neophodna.

Ovih dana se Duško zajedno sa svojom kćerkom Nikom vratio u Srbiju, a ne sumnjamo da Jelena nestrpljivo očekuje njihov povratak, kako bi konačno cijela porodica mogla da bude na okupu, kako zaista u posljednjih nekoliko mjeseci i nisu imali previše vremena da provode svi zajedno kao porodica, ali ne sumnjamo da će ipak izdržati i taj period jer su više puta dokazali da su jedan izuzetno jak tandem, Duško i Jelena.

Preporučeno
Loading..