Poznata srbijanska pjevačica Romana Panić je danas puštena iz zatvora u Australiji.

Ona se ubrzo oglasila iz imigracionog centra u Brizbejnu te je pokazala gdje tačno čeka na deportaciju za Beograd. Inače, pjevačica je puštena iz zatvora u tom gradu, gdje je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata u ovom gradu. Osuđena je na tri mjereca, a imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Ona nije pravila nikakve prekršaje i primjerno se ponašala u zatvora pa je puštena na slobodu prvog avgusta.

Romana je tako i snimila kratak video kako bi pokazala gdje se trenutno nalazi, uz mahanje i vrlo kratku poruku:

– Pozdrav svima iz imigracionog centra iz Brizbejna!

Za one koji se pitaju šta je sa njenim dečkom Filipom Mrkajićem, sa kojim je i uhvaćena u pljački, još uvijek je na robiji u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate cijeli opljačkani novac, odnosno 22 i po hiljade dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad.

Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite i poslove slične tome. Ovim je Romana razočarala brojne svoje fanove koji prosto nisu mogli vjerovati šta je uradila i zbog čega joj je sve to trebalo. Jasno je da je korona virus u cijelom svijetu i da je teško doći do honorara, ali nikome nije u cilju da pokrade kako bi sebi olakšao život.

Sada i treba da ispašta i da plati za sve što je ukrala nedužnim ljudima.

Preporučeno