Aca Lukas je jedan od najpopularnijih pjevača u našem regionu, oko toga nema nikakve sumnje, ali je činjenica da, iako je on svoju karijeru započeo kroz rok muziku, da je publiku uspio da obori s nogu i osvoji tek kada je u svoju muziku unio folk žanr, pa je tako danas svima poznat kao proslavljeni folker. Napravio je izuzetno uspješnu karijeru na kojoj mu većina mlađih kolega može samo da pozavidi.

Ipak, ovih dana je Aca Lukas svima pokazao da iako ga znaju kao folkera, da je ipak u duši ostao ljubitelj rok muzike, a i njegov glas je uvijek mogao da izvede i taj žarn. Kako god, pokazao je svima da je neprevaziđen kada su u pitanju cover izvedbe pjesama Bijelog Dugmeta. Nedavno je otpjevao pjesmu „Te noći kada umrem“, a otkrio je da i želi da ga sahrane uz tu pjesmu, jer ju je uvijek silno volio.

Oduševio je publiku i pjesmom „Pristao sam biću sve što hoćeš“, a u nastavku našeg današnjeg članka vam donosimo i kako je to sve zvučalo u njegovoj izvedbi. Uživajte u onome što je Lukas priredio za sve svoje fanove, ali i ljubitelje dobre muzike. Evo kako je to na kraju ispalo.

Komentari su dolazili sa svih strana, a očigledno je Aca uspio da ostavi dobar utisak na sve ovom izvedbom. Šta vi mislite o ovome, da li se vama dopalo ili baš i ne toliko? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i podijelite sa nama i svoje mišljenje i stavove.

Preporučeno
Loading..