U finalu jednog od najpopularnijih rijaliti programa u regionu, u drugoj sezoni „Zadruge“ prije par dana je Luna Đogani bila ta koja je napustila imanje u Šimanovcima kao pobjednica, te je publika ovaj put dokazala da je ona ta koja je osvojila njihova srca. Kako god, to i nije bila tako iznenađujuća činjenica, kako se tokom cijele sezone stalno pričalo o Luni, ali pak, sada njen već bivši dečko Marko Miljković je na opće iznenađenje zauzeo drugo mjesto.

Naime, Marko i Luna su raskinuli svoju vezu samo dan prije finala, te iako se činilo kako to ona sve dobro podnosi, ipak su svi znali da joj nije svejedno, jer joj se ponovila ista priča kao od prošle godine koja se desila sa Slobom Radanovićem. To je vjerovatno i razlog Lunine ljutnje koju su svi čuli kada je pričala sa Lepim Mićom dok je mislila da je kamere neće uhvatiti.

Naime, tom prilikom je njemu otkrila da ne pušta bilo kome ko joj nanese bol i ko se poigrava sa njenim emocijama da se samo tako izvuče, nego da uvijek vrati svima koji nju povrijede i za sve što su joj u životu uradili. Ona je rekla da je ona sama karma za sve one koji urade joj nešto, a većina na društvenim mrežama je strogo osudila njene izjave.

Ipak, mnogi su je branili, te su rekli kako je to ona izjavila nakon što je malo više popila te noći, te da je jednostavno pričala stvari koje i nisu baš takve u realnosti.

Preporučeno
Loading..