Poznati srbijanski glumac Vuk Kostić, kojeg smo imali priliku posljednji put vidjeti u popularnoj seriji Južni vetar, koja se emituje nedjeljom na RTS televiziji, telefonski se uključio u emisiju Sanje Marinković koje ide live. Tu je ispričao na koji način on provodi svoje karantinske dane, koji su nam svima nametniti od strane vlade zbgo trenutne pandemije korona virusa. Inače je u javnost dospjela informacija da su on i poznata srbijanska voditeljica Ana Mihajlovski preknuli svoj ljubavni odnos, kao i to da je on nakon njihovog prekida napustio srbijansku prijastolnicu.

Vuk je rekao kako svoje vrijeme provodi tako što vježba i trenira, svakodenvno radi čučnjeve i slične vježbe i kaže kako još uvijek ima volju za tim. On je rekao da je ovo vrijeme koje provodimo u izolaciji svima nama šansa da podvučemu crtu i da se konačnoo okrenemo ka ulaganju u sami sebe, i da možemo svakodnevno napredovati u svim sferama života. Dodao je kako napokonima vremena da sada pogleda i neki dobar film koji ranije nije imao vremena, i da sada umjesto u teretani vježba kod kuće.

Međutim, vezu sa Anom nije htio da komentariše, ali je nije htio ni spometuti te je svo vrijeme govorio samo u jednini, tako da je jasno kako vrijeme u karantinu provodi sam. Inače Ana Mihajlovski je jedan od trenutno najpopularnijih voditeljica u regionu, a njena popularnost je skočila kada je vodila popularno takmičenje XFactor Adria, koje se na malim ekranima moglo pratiti dvije godine.

Preporučeno