Kija Kockar je u svakom slučaju jedna od najpopularnijih ličnosti u našem regionu koja je probila led prema javnoj sceni svojom pobjedom u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, ali je svejedno i nakon rijalitija odlučila da radi na sebi, ali i na svojoj karijeri. Prvo se okušala kao pjevačica, a onda je napisala i knjigu, svoju autobiografiju koja je bila jako popularna kod njenih fanova.

Nakon toga se okušala i kao članica u stručnom žiriju u jednom muzičkom takmičenju. Kija je u posljednjih nekoliko dana govorila i o tome pod kojim bi se uvjetima jedino vratila u rijaliti, te je otkrila da joj je ostala želja da se pokaže publici u još boljem svjetlu nego što su je oni imali priliku vidjeti u prvoj sezoni Zadruge, kako je tad prolazila kroz izuzetno stresno razdoblje u svom životu.

Ovih dana je internetom i društvenim mrežama počeo da kruži snimak Luninog oca, poznatog densera Gagija Đoganija koji je u Zadruzi zaigrao na Kijinu pjesmu, a to nije promaklo ni rijaliti pobjednici, koja je odmah to podijelila i na svom Instagram profilu i napisala da joj se to sviđa.

Gagi je, kao i svaki otac, stao na stranu svoje kćerke dok je bila u aferi sa Slobom Radanovićem, koji je u to vrijeme i dalje bio u braku sa Kijom Kockar, ali izgleda da mu to Kija nije uzela za zlo, te da ga svejedno simpatiše. Šta vi inače mislite o Kiji Kockar, da li vas je uspjela impresionirati ili baš i ne? Pišite nam u komentarima.