Nakon više mjeseci iščekivanja, još jedna sezona rijaliti programa „Zadruga“ je iza nas, a ovogodišnja pobjednica je Luna Đogani. Luna se inače takmičila i u prvoj sezoni ovog show programa koji je rušio sve rekorde gledanosti, a tada ju je u sjenu bacila Kija Kockar. Ipak, sada je publika dokazala da je ipak Luna bila ta koja je osvojila njihove simpatije, te su odlučili da je ona ta koja je najviše zaslužila da sada sa sobom ponese titulu pobjednika.

Bez ikakve sumnje je da je Luna bila ta koja je najviše slavila u posljednjih nekoliko dana, ali nije ona pokupila svu pažnju od strane medija i od publike koja je finale Zadruge komentarisala na svim društvenim mrežama. Naime, svi su spekulisali oko toga da je finale Zadruge voditeljica Dušica Jakovljević vodila u alkoholiziranom stanju, a s obzirom da je to njeno radno mjesto, zbog toga bi mogla zaraditi otkaz.

Ubrzo nakon finala se oglasila i sama voditeljica, koja nije mogla da dopusti da iko ugrožava njenu reputaciju, pa je tako svima rekla da ni inače ne pije, a pogotovo ne kad zna da joj valja provesti cijelu noć pred kamerama. Našalila se da bi trebali izdvojiti nešto iz njenog DNK i od toga da naprave neku psihoaktivnu supstancu, te da bi to i na druge ljude djelovalo.

Dušica za sebe kaže da je uvijek bila jako profesionalna kada je posao i karijera u pitanju, pa tako ni ovaj put nije bilo ništa drugačije. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji?

Preporučeno
Loading..