Jedna od učesnica rijaliti programa koje su privukle veliku pažnju dok su bile dio takmičenja je u svakom slučaju i Aleksandra Subotić, koju većina pamti po tome što je doživjela pravu dramu kada je ona bila diskvalifikovana, a njen sada već bivši partner, David Dragojević, otpočeo vezu sa drugom rijaliti takmičarkom, Anom Korać. Nakon svega što je preživjela, odlučila je da se ponovo vrati u rijaliti, a onda je u finalu osvojila četvrto mjesto.

Dok je Aleksandra bila u vezi sa Dragojevićem, svi su se slagali oko toga da se znatno ugojila, ali je kasnije ipak uspjela da se riješi svih tih kilograma koje je imala u višku. Ubrzo je počela da se hvali i svojim fanovima na društvenim mrežama kako to sad izgleda, a može se sa svakim pravom reći da se itekako ima čime pohvaliti. Najbolji dokaz za to jesu brojni komentari koje njeni pratitelji stalno ostavljaju ispod njenih fotografija na nalozima na društvenim mrežama.

Aleksandra Subotić inače trenutno uživa na moru, pa je tako odlučila da se obavezno mora pohvaliti i time kako izgleda u bikiniju, a ne sumnjamo da je brojnim pripadnicima muškog spola zastao dah kada su je vidjeli u ovakvom izdanju.

Bivša zadrugarka očigledno itekako zna kako da privuče pažnju na sebe, a komplimenti i riječi hvale za njen novi izgled i za to što je vrijedno radila na sebi, su dolazili sa svih strana, ali je ona to i zaslužila, oko toga se barem svi slažu, barem oni koji su pratili rijaliti program.