Često na društvenim mrežama imate priliku da čitate o raznim korisnim savjetima koji vam mogu pomoći da u svakodnevnom životu izgledate što bolje, a kolekciju onih najboljih vam i mi donosimo u našem današnjem članku.

Ako treba da se riješite mitesera u što bržem roku, onda trebate sebi pripremiti masku od meda i cimeta. Pomiješajte ova dva sastojka dok ne dobijete ujednačenu smjesu, a onda je nanesite u tankom sloju preko kritičnog područja koristeći štapiće za uši. Isperite to nakon pet minuta.

Ako želite da sakrijete tamne krugove ispod očiju, trebali biste imati nekoliko činjenica na umu. Prvo treba da ispravite boju, a znajte da će zelena da neutrališe bilo kakvu upalu, te da će ružičasta osvijetlitu kožu, dok će žuta maskirati vaskularna mjesta ili ožiljke na vašoj koži. Na kraju, najbolja kod sakrivanja tamnih krugova ispod očiju je narandžasta. Uvijek možete koristiti mokre vrećice čaja da se riješite podočnjaka također.

Ukoliko želite da vaše grudi zadrže lijep oblik, onda biste svake večeri prije odlaska u krevet trebali da svoje grudi namažete vazelinom. Već nakon dvije sedmice ćete primjetiti prve rezultate – vaša koža će da postane čvršća, a grudi ljepše nego ikad prije.

Također ako želite da napravite brze kovrdže na dugoj kosi, onda biste mogli da iskoristite ovaj trik iz današnjeg članka. Smotajte dio svoje kose kao što je pokazano na slici ispod, a onda lagano pritisnite taj uvojak kose peglom za kosu. Budite sigurni u to da će vas rezultati na kraju iznenaditi i da ćete dobiti mnogo komplimenata.

Preporučeno
Loading..