Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo o nekim zaista nevjerovatnim situacijama koje su se dogodile ljudima širom svijeta, a u našem današnjem članku vam donosimo jednu takvu koja vas sigurno neće moći ostaviti ravnodušnim. Priču je podijelila žena po imenu Chy Niece Thacker, koja je išla na intervju za posao kada je ugledala policajca kako je zaustavlja. Odmah se uspaničila iz više razloga, znala je da novca za kaznu nema, a bojala se da će zakasniti na intervju i opet izgubiti priliku da dobije posao.

Kada je zaustavila vozilo, saznala je da joj ne rade stražnja svjetla, a ona je u toj panici rekla policajcu da nema novca da ih popravi, ali da je morala da vozi auto da bi otišla na razgovor. On joj nije želio napisati kaznu, nego je uradio nešto što je i nju, ali i sve druge ljude koji su imali priliku da naiđu na ovaj post na društvenim mrežama ostavilo bez teksta.

Naime, on joj je rekao da otvori prtljažnik, te da će on za nju da provjeri sva svjetla i instalacije u automobilu, kako ona ne bi morala plaćati mehaničara da to uradi za nju. Thacker je ostala bez riječi, a dok je policajac bio usred posla ona ga je uslikala.

Ta slika je kasnije obišla pola svijeta, a svi su bili jednako oduševljeni time što je policajac pokazao da je on prije svega dobar čovjek, ali dobar i u onome što je njegov posao. Šta vi mislite o cijeloj ovoj priči?

Preporučeno
Loading..