Iako je i druga sezona rijaliti programa Zadruga sada već iza nas, rijaliti učesnici ne prestaju da plijene pažnju medija gdje god da se pojave, pa nije ni veliko čudo što su stalno gosti u nekim televizijskim emisijama. Tako su nedavno na televiziji Pink u emisiji „Zadruga – narod pita“ gostovali Ana Korać, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, a Anin dečko, još jedan rijaliti učesnik, David Dragojević je sjedio kao Anina podrška u publici.

Ipak, on i nije uspijevao baš da se kontroliše, pa se tako često ubacivao u razgovor gošćama. Da stvar bude još gora, u jednom trenutku su se on i Jovana Tomić Matora tako žestoko sukobili da je Matora bijensa napustila emisiju da bi se smirila. To je sve uznemirilo voditeljicu programa, Dušicu Jakovljević, koja je shvatila da mora da Davida vrati na njegovo mjesto da bi nastavili sa emisijom kako treba.

Tako mu je poručila da ne može da dobije više riječ, te da ne zna ni da li će je dobiti do kraja emisije, kako on u toj emisiji nije bio gost, a onda mu je oštro poručila da ako nije znao, sufleri jedino rade u pozorištu.

Svima se dopalo koliko je Dušica bila drska i odlučna prema Davidu, te je još jednom dokazala da je riječ o ženi koja ne dopušta da joj se iko miješa u posao. Nedavno su je na društvenim mrežama napadali da je pijana vodila finale Zadruge, a ona im je samo poručila da bi rado vidjela njih na njenom mjestu.

Preporučeno
Loading..