Zvezde Granda su u poslednje tri nedelje, puno više na žalost postale poznate po velikom skandalu koji trese ovaj rijalizti, nego po nekim kvalitetnim nastupima mladih pevača. Verujemo da ste i sami do sada čuli za optužbe od strane jednog takmičara, koji je optužio Snežanu Đurišić, da je uzimala pare od nekih kandidata, ne bi li se našli u sledećem krugu. 

Mnogo poznatih osoba koje su imale dodira sa Zvezdama Granda su se u proteklih par dana oglašavali po ovom pitanju i svi su bili na strani od Snežane Đurišić, osim Ace Lukasa koji je naravno udarao kontru. Naime, on je rekao da je mito i korupcija u stvari jedan od glavnih razloga zašto je on na kraju i napustio sam žiri u Zvezdama Granda. 

Jednostavno, više nije mogao da gleda kako od dece uzimaju pare, a u zadnjoj emisiji se kao gost pojavila i nekadašnja pobednica Džejla Ramović. Ona je pored lepe pesme, uvek bila i na glasu kao devojka od Marije Šerifović, ali to na kraju ipak nikada nije niti dokazano. Za Mariju se već zna da je gej, ali Džejla konstantno forsira priču da ima dečka, ali nikada nije uslikana ili viđena sa nekim muškarcem. 

“Počastvovana sam, ne umem to ni da komentiram. Sad se verovatno ni ne vidi, ali možda sam se malo i zacrvenila. Teško mi je da prihvatim sve te divne komplimente, nekako je čudan osećaj, ali mi je izuzetno drago. Nisu to male reči pogotovo kad dolaze od Marije” – zahvalila se Džejla povodom Marijinih pohvala. Bosanac joj je kroz šalu i provukao priču, kada bi mogla da se uda? “. Nemam problem da mi bilo ko priđe, samo imam stav da se neke granice ne prelaze, jer nema potrebe. Ja sam došla da radim, a ne da se švaleram” – odgovorila mu je Džejla.

Preporučeno