Nataša Bekvalac je jedan od najboljih primjera da ni u životu poznatih i slavnih nije sve baš tako idealno ili savršeno kako se nama zna ponekad učiniti, te da se iza maske savršenih života krije puno toga o čemu fanovi nikad ne saznaju niti se o tome govori kada su kamere uključene. Nedavno je Nataša na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podijelila sa svojim fanovima da joj je u posljednje vrijeme bilo itekako teško.

Naime, ono što je Nataša priznala jeste da joj je u posljednjih nekoliko dana sve što je moglo da krene naopako, tako i krenulo, te da je otečena od suza ipak odlučila da se pojavi na promociji spota u tržnom centru, kako je smatrala da su njeni fanovi vrijedni toga da ona ipak, bez obzira na sve smogne snage i da to uradi za njih.

Ispod ove njene itekako dirljive objave nizali su se komentari sa svih strana, a mnogi su joj poželjeli puno sreće i rekli joj da u svakom slučaju ima njihovu podršku, te da u svakom trenutku sama sebi treba da bude na prvom mjestu, a odmah potom dolazi i porodica oko koje se svakako valja pobrinuti.

Ipak, ne sumnjamo da poslije svega što je Nataša preživjela u svom životu da će i dalje da se nastavi da bori i da pokaže cijelom svijetu da je prije svega jedna hrabra i borbena žena koju ništa ne može spriječiti. Šta vi inače mislite o njoj kao o umjetnici?