Dragan Bjelogrlić, glumac i redatelj, u braku je s bivšom manekenkom Majom više od 25 godina. Upozali su se sasvim slučajno na snimanju reklame za jedan namještaj u bivšoj Jugoslaviji. Par ima dvoje djece, Alekseja i Miju. Unatoč tome što par voli privatnost, opće je poznato da je njihova ljubav s godinama postala samo jača i stabilnija. No, o njihovom braku kruže razna nagađanja, a nedavno ih je podgrijala fotografija Dragana Bjelogrlića i jedne poznate dame.

Mnogi su ostali u šoku kada su vidjeli s kakvom je ljepoticom na slici. Bjela je zbog prirode svog zanimanja često okružen lijepim ženama, a poznat je kao veliki zavodnik i pravi džentlmen. Zbog toga su ga mediji često spajali s raznim ljepoticama. Najnovija nagađanja pojavila su se nakon što je na Instagramu osvanula slika Dragana Bjelogrlića, zajedno s Oliverom Ćirković, bivšom jugoslovenskom košarkaškom reprezentativkom, koja je kasnije postala članica međunarodne kriminalne skupine “Pink Panther”.

Bjela, tipični gradski odmetnik! Umjetnik čije lice budi lijepe uspomene na dane predratne Juge. Čovjek koji je u skladu s pulsom uličnih razbojnika iz 90-ih, koje će policija na kraju prozvati “Pink Panthers”. Blistav, veličanstven, zadivljujući, jedinstveni Bjela…vječni zlatni dečko bivše Jugoslavije! Riječi su to jedne od naših najpoznatijih underground osoba, popraćene fotografijom s voljenim glumcem, koje su izazvale burne reakcije. Međutim, Bjela nikada nije uhvaćen u nekoj šemi, i da je prevario svoju suprugu. Dok su neki nagađali o prirodi njihove veze, poznavatelji glumčevog opusa znaju da je fotografija snimljena kako bi reklamirali njihov nadolazeći poslovni pothvat.

Naime, Bjelina zadivljujuća i, što je najvažnije, intrigantna životna priča potaknula je Bjelogrlića da se upusti u svoj najnoviji projekt: snimanje kriminalističke serije “Ja, Pink Panther” prema istoimenom romanu Olivere Ćirković. Poznato je da što god uradi i čega god se dotakne, to je definitivno prava stvar. Serija će istražiti fascinantne detalje njezina života izvan granica zakona. Olivera je žena koja je bila tema mnogih rasprava zbog svog intrigantnog života. Iako se mnogi detalji mogu pronaći u njezinim knjigama, javnost s uzbuđenjem iščekuje seriju koja će dublje proniknuti u njezin život i rad. Je li ovo uzbuđenje opravdano ili ne, ne možemo prosuđivati, i samo očekivati.

Preporučeno