Ovo je odličan način da ubrzate svoj metabolizam i da smršavite preko noći.

Kako biste pomogli svom organizmu da nastavi da vari hranu pa čak i kad spavate i time da ubrzate svoj metabolizam, potrebno je da uradite nekoliko stvari.

Na samom početku, par stvari pred spavanje nemojte jesti ništa, a onda tačno pred odlazak u krevet spremite sebi jedan napitak od slijedećih sastojaka:
– pola cijeđenog limuna
– kašičicu isjeckanog peršuna
– malo cimeta i
– pola kašičice sirćeta kojeg ćete pomiješati u dva i po decilitra vode.

Po želji možete uraditi slijedeće:
Ako vam ukus ovog napitka ne odgovara, možete da dodate jednu kašičicu đumbira ili meda.

Ako se pridržavate svih pravila, trebalo bi da se ujutro probudite čak pola kilograma lakši, a možda je još važnije to što uopšte nećete biti otečeni a ni napuhani. Još brži rezultati bi de mogli desiti ako biste večeru u potpunosti zamijenili ovim napitkom, ali čak i ako to ne uradite, poslije mjesec dana upotrebe ovog napitka bit ćete vidno mršaviji.

Osim toga, uspjet ćete da cijeli organizam detoksikujete, tako da ćete ga osloboditi svih masnoća i šećera koji su se skupljali tokom godina u vašem organizmu. Ojačat ćete imuni sistem i mnogo lakše ćete preboliti sve gripe i prehlade. Ono što je najbitnije, ispunit ćete svoj cilj i uspjet ćete skinuti taj višak koji vas je toliko zamarao svih tih godina. Pokušajte još izbaciti šećer i uživajte u svom novom tijelu.

Preporučeno