Ceca ražnatović je definitivno pevačica koja je obeležila na najbolji mogući način kompletnu Balkansku scenu, i njene pesme su definitivno antologijske, a žene se definitivno poistovećuju sa njenim baladama. Nije tajna da je među narodom dobila i nadimak “Srpska majka”, koju ona sa ponosom nosi, ali isto tako jako puno žena kako u Srbiji, tako i u celoj regiji, to i više nego nervira, jer ona ne može biti pojam srpske majke, kada se jakio dobro zna kakvu prošlost ima iza sebe. 

Zna se jako dobro da je svoju imperiju stekla sa kriminalcem i ratnim profiterom Željkom Ražnatović Arkanom. Tako da je u više navrata bila prozivana, kako je njena vila na Dedinju satkana od ratnih profiterskih poslova njenog supruga, koji je zajedno sa svojim “Tigrovima”, porobio pola Bosne i Hrvatske. Mewđutim, ona to definitivnoi nikada ne spominje, i ne obaziore se na takve vrste prozivki i definitivno ide i radi po svome. 

Što se ljubavi tiče, nakon Arkana je imala samo jednu oficijelnu vezu, iz koje je izašla u januaru mesecu, a koja je potrajala samo godinu dana sa beogradskim privatnikom Bogdan Srejovićem. Sada je upecana ispred Grand studija, a bila je obućena u čipku, a na pitanje šta voli, odgovorila je kao iz topa:” To je poznato, ja sam mesojed. Jela sam meso od različitih divljih životinja. Jedino što nikada nisam mogla da probam su puževi, kad se setim kako oni izgledaju, stvarno ne mogu. Ali sam probala zmiju, zebru, noja, meso od ajkule, krokodila – rekla je Ražnatovićeva.

Kada su je upitali, voli li muškarce koji znaju da kuvaju, ona je odgovorila d nije imala nijednog koji miriše na zapršku, uglavnom jede po restoranima. 

Preporučeno