Ne postoji idealan primjer veze koji će živjeti sretno do kraja života. Međutim, postoji veliki broj tipova veza, u kojima su različite ličnosti i karakteri, koji na neki način uspijevaju lakše da prebrode svoje prepre od ostalih parova. Iako je teško reći koji će parovi da žive sretno i zadovoljno do kraja života, dosta je lakše pogoditi one koji su osuđeni na propast. Zvijezde imaju moć da vam pokažu da li ste u vezi u kojoj vam nije suđeno.

1. Ovan i R ak

Ovaj je uvijek jak iskren i direktan, a neke stvari radi iz hira. Uvijek rade sve brzo jer osjećaju da toliko toga moraju da urade u životu i ne žele da svoje vrijeme gube na gluposti. Ipak, ova temperamentna priroda Ovna je više nego što bi jedan Ra k mogao da podnese. Oni su pak jako osjetljivi i vole da ih uvijek neko mazi i pazi, dok Ovnovi za nešto takvo nemaju strpljenja ni volje.

2. Bik i Strijelac

Za ovaj se par se smatra kako su jako nezgodni zajedno, jer na početku izgleda kao da bi moglo i uspjeti. Što je veoma pogrešno misao. Neka vas ne zavara činjenica da su oba znaka jako dobri prijatelji. Ali, čim krene na romantičnu stranu, tada se sve počinje okretati u drugom smjeru. Bik nikada sa Strijlcem neće pronaći mir i sigurnost koji su mu potrebni.

3. Blizanci i Djevica

Ovaj par bi zaista izludio sve oko sebe ukoliko bi se našli u vezi. Oni čak ne mogu biti ni prijatelji radi toga što su mnogo nekompatibilni i suprotni. Blizanci su vrlo opušteni i nisu baš najbolji u planiranju i organizovanju. Izostanak rutine izluđuje Djevice koje su mnogo stroge i sređene.

Preporučeno
Loading..