Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je bez ikakve sumnje Jelena Karleuša, koja je u godinama koje je provela na sceni uspjela da napravi takvu karijeru o kojoj većina ljudi može samo da sanja cijelog svog života. Tako su svi gledali u čudu kada je ovog vikenda za koncert u Beču koji je održala, promijenila čak tri odjevne kombinacije u roku od 24 sata, a ne zna se koja je od njih privukla najviše pažnje.

Pjevačica je u međuvremenu na svom nalogu na Instagramu objavila snimak iz lifta, gdje je pozirala u helankama koje koštaju ni manje ni više nego 515 eura, što je ravno nečijoj plati u našem regionu. Kako god, Jelena nikad nije žalila da uloži novac u svoj izgled, a izgleda da se tog pravila i dalje pridržava. U nastavku možete da pogledate kako to izgledaju te njene skupe helanke.

I ovom prilikom se većina složila da Jelena u svakom slučaju važi za jednu od najatraktivnijih žena sa domaće estrade, a još jedna stvar oko koje se svi slažu jeste da je ona jedna od rijetkih koju mnogi poštuju samo zbog toga što je uvijek bila i ostala direktna osoba koja sve kaže u lice.

Tako je ovih dana i svojim hejterima uputila jednu moćnu poruku, a u nastavku možete i sami da pročitate šta im je to poznata Diva poručila ovaj put i zbog čega su svi kasnije još i komentarisali te njene objave. Šta vi mislite o svemu tome? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje stavove!

Preporučeno
Loading..