Šako Polumenta je popularni balkanski pjevač koji je prošle godine bio uvučen u aferu sa video klipovima koji su imali promiskuitetan sadržaj. Međutim mnogi ne znaju da je ovaj pjevač već jako dugo u braku. U pitanju je naime brak koji traje dvadeset godina.


Šakina supruga Vesna i on su u braku već dvadeset godina i iza sebe imaju po jedan razvod i troje djece Rijanu, Rijaldu te sina Adisa.
Šako je priznao da je dvije hiljade i desete godine napsutio suprugu ali joj se vratio tri godine poslije rekavši joj da zapravo nikada nije ni odlazio od nje.

Međutim možda vas zanima kako Vesna danas izgleda a mi vam u nastavku donosimo kako Šakina supruga danas izgleda.

Inače, muzičari i pjevači su poznati po svojim načinima života koji i nisu baš najprimjereniji pa je poznato da  su skloni da imaju dosta nesavršene porodične odnose. Vrlo često se razvode,  nisu skloni da budu vjerni i imaju određene stvari koje nisu baš najpametnije za uraditi.

Inače Šako je bio u jednoj aferi kada se na internetu pojavio niz klipova na kojima pjevač pokazuje neke neprimjere dijelove tijela. Pomenuti videi su izazvali ogromne reakcije publike i niko nije odobravao to što je Šako pokazivao intimne dijelove tijela. U svakom slučaju njegova supruga je sve to prebrodila i oni danas imaju jedan jako skladan brak koji iako se mnogo toga pisalo da sam Šako nije primjeren previše.

Šta vi mislite o njegovoj supruzi i da li smatrate da je ona lijepa? Pišite u komentare vaše mišljenje.

 

Preporučeno
Loading..