Jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica u našem regionu, Jelena Karleuša inače je javnosti poznata kao neko ko voli da organizuje razne zabave i proslave, te da je u tome jako dobra.

Ipak, kada je riječ o njezinim kćerkama, tada zaista bude posebno inspirisana i motivisana, pa kada je nedavno njena kćerka Nika slavila svoj rođendan, niko se nije pretjerano iznenadio šta je sve Jelena pripremila za svoje djevojčice, kojima je htjela na svoj način da uljepša ovaj dan. Ono što je sve fasciniralo, bila je torta koju je Jelena nabavila za svoje djevojčice, a koja je zaista izgledala nevjerovatno.

U nastavku možete da pogledate neke slike koje je Jelena kasnije podijelila na svojim društvenim mrežama, kako se i ona trudi da uvijek informiše svoje pratitelje i fanove o najbitnijim događajima u njenom životu, a ne sumnjamo da ima i onih koji su već znali da je njenoj kćerci danas rođendan.

Sigurni smo da ćete se i vi složiti s nama da je zaista lijepo vidjeti da Jelena polako dovodi svoj život na staro, kako je u posljednjih nekoliko mjeseci preživjela puno toga što bi na nekoj labilnoj osobi ostavilo neizbrisive posljedice.

Ipak, još jednom je velika JK dokazala svima da je prije svega lavica i borac, te da nikad ne odustaje, a posebno ne kad je riječ o njenoj porodici koja joj je uvijek bila na prvu mjestu, a to se ništa u skorije vrijeme nije mijenjalo. Njeni fanovi to izuzetno cijene, a nadamo se da to cijeni i njen suprug, Duško Tošić.

Preporučeno
Loading..