Fotografije sa ovog vjenčanja zgrozile su ogroman broj ljudi, a da li vi vidite zašto?

Kao što svi znamo, vjenčanje obično predstavlja najljepši dan i trenutak koji mladenci mogu da dožive u svojim životima. Taj dan oni moraju biti u centru pažnje i niko drugi, bar bi tako trebalo biti, ali uvijek postoje vjenčanja koja se razlikuju jedan od drugog.

Ovdje je bio slučaj, kako je nevjestin ujak bio zgrožen ponašanjem mladoženjine majke, podijelio je fotografije sa vjenčanja i svekrva je završila na stubu srama. Dakle, iako vam se na prvi pogled sigurno čini da su u pitanju fotografije mlade i mladoženje ustvari su zaljubljeni par majka i sin, dok nevjesta na svakoj slici stoji sama sa strane.

Mladoženjina majka je obukla bijelu čipkastu haljinu koja itekako podsjeća na vjenčanicu, a uz to, nije se ni u jednom trenutku nije odvajala od svog sina.

– Mnogo mi je žao moje sestričine, a jedina utješna stvar je da mladoženjini roditelji žive 1,500km daleko od njih – kaže ujak, dodajući da je šokiran ponašanjem njene svekrve.

– Oni su plesali prvi ples umjesto da to budu mladenci i nije se odvajala od sina ni jedne sekunde na njihovoj svadbi- kaže ujak koji je sliku okačio na Reddit, gdje su se svi složili sa njegovom ocjenom, dodajući da je svekrva “jeziva”, a neki predlagali nevjesti da se “odmah istog trenutka razvede” od njega, zbog toga što je očigledno majkin sin.

Preporučeno