Ovih dana se u regionu pojavio dokaz da je kriza pokucala i na vrata poznatih i slavnih, te da su i oni morali da poduzmu određene mjere u posljednje vrijeme. Naime, riječ je o Lepoj Breni i Slobodanu Bobi Živojinoviću koji navodno moraju da što prije prodaju svoju vilu na Bežanijskoj kosi. Iako to zvuči pomalo i nestvarno, kako je Brena jedna od najbogatijih muzičkih zvijezda sa Balkana, te ona u svakom slučaju ne bi trebala da ima problema finansijske prirode barem.

Kako god, izgleda da Brena i Boba razmišljaju da prodaju tu „Karingtonku“, koja je dugi vremenski period već u njihovom vlasništvu, te žele da kupe neku manju kuću na Dedinju ili na Senjaku. Činjenica je da se polako njihova porodica smanjuje, kako se Filip davno odselio, a i Stefan je krenuo koracima svog brata, te želi da se osamostali negdje malo dalje od porodične vile svojih roditelja u kojoj je dosad živio.

Ipak, očigledno im se toliko ne žuri, kako još ni u jednoj agenciji nisu objavili taj oglas, nego su samo razglasili novosti među svojim prijateljima, te se nadaju da će se barem javiti nekoliko potencijalnih klijenata.

Kada su Živojinovići kupovali tu vilu na Bežanijskoj kosi, glavni prioritet bilo je da vila bude prostrana da bi djeca imala dovoljno prostora i za igru, ali i da bi Brena i Boba imali svoju slobodu. Kako god, kasnije su je još proširivali, pa nije ni čudo što je postala najveća u regionu, te danas izgleda baš grandiozno u odnosu na sve ostale.

Preporučeno
Loading..